Inrichting en faciliteiten

+31 (0) 6 25 07 37 88
+31 (0) 6 55 33 57 06
Kralendijk Bonaire

37 EEG Boulevard

Superlocatie

Bloozz Resort Bonaire ligt op een superlocatie. Direct tegenover het openbare strand en de snorkel- en duiklocatie Bachelor’s Beach (50 meter) en op slechts enkele autominuten van het schilderachtige centrum van Kralendijk.

Op de wind gebouwd

De 2-, 4- en 6-persoons appartementen worden allemaal op de wind gebouwd, dus altijd een verkoelende wind over de balkons en door de appartementen. Als extra worden alle slaapkamers voorzien van airco.

Heerlijk slapen

Alle appartementen worden voorzien van comfortabele bedden en als extra uitgerust met klamboes om een ongestoorde nachtrust te garanderen.

Volledig ingericht

De studio’s, appartementen en penthouses van Bloozz Resort Bonaire zijn straks volledig ingericht, dus inclusief meubilering, kluisje en bijbehorende stoffering.

Complete keuken

In alle studio’s, appartementen en penthouses is straks een volledig ingerichte keuken aanwezig. De 4- en 6-persoon appartementen en de penthouses krijgen als extra een vaatwasmachine.

Wi-Fi overal

Het hele resort wordt voorzien van hoogwaardige Wi-Fi. Bloozz Resort Bonaire krijgt een eigen beveiligd netwerk.

Televisie kijken

Alle studio’s, appartementen en penthouses worden voorzien van televisie, met een rijk aanbod aan internationale TV-stations.

Magnesium zwembad

Bloozz Resort Bonaire heeft straks een prachtig, eigen magnesium zwembad (7,5 m. x 15 m.), met daaromheen ligbedden, loungeplekken, een BBQ hoek, een eigen poolbar met palappa (palmbladeren) overkapping.

Eigen locker

Voor iedere studio, ieder appartement en de penthouses komt een eigen locker voor duikersspullen en snorkelmaterialen op het terrein beschikbaar.

Parkeerplaats

Wie als gast van Bloozz Resort Bonaire gebruik maakt van een (huur) auto op Bonaire, vindt straks op het eigen terrein van het resort een royale eigen parkeerplaats.